Projekt beskrivelse

Dette indlæg er sponsoreret og betalt for af den virksomhed eller de virksomheder, der linkes til i indholdet.

Der findes mange holdninger til, hvornår børn bør have den første smartphone. Er det når de begynder at gå i skole, er det før, eller er det senere? Ja, der er mange holdninger, og der findes naturligvis ikke noget entydigt svar, det eneste kloge svar man kan give er, at man skal give barnet sin første smartphone, når de er klar til det og ikke så meget før.

Det hele store spørgmål om, hvornår man skal give en telefon, vil vi lade andre og mere kvalificerede mennesker svare på. Vi kommer her bare med et bud på, hvilken model, der kunne være denne første model, hvis barnet da ikke blot skal overtage din aflagte.

Vent med iPhone

Alt efter hvornår du introducerer smartphonen, er der en god sandsynlighed for at barnet endnu ikke har danne de helt store præferencer for mærke, hvilket er en god anledning til ikke at købe det nyeste nye med en masse avanceret features, som de fleste alligevel aldrig får brug for.

En model der for rigtig mange kunne være interessant er Huawei P9 Lite, der kan erhvervs for et stykke under 2000 kroner. Det er på alle måder en rigtig god smartphone, som samtidig er til en rigtig fornuftig pris.

Inden du beslutter dig for, hvilken model du skal købe, er det en god ide at sammenligne mobilpriser uden abonnement, da der kan være stor forskel på priserne. Hvis du køber til dig eget barn, kan du naturligvis godt købe det med et abonnement, men hvis det er til at andet familiemedlem eller lignende, er det bedst ikke at have det bundet på et abonnement, som du juridiske står til ansvar for.