Projekt beskrivelse

Dette indlæg er sponsoreret og betalt for af den virksomhed eller de virksomheder, der linkes til i indholdet.

Når du skal finde en gave til en du holder af, kan det være svært at finde ud af hvad det skal være. Alle kan gå ud og købe et gavekort eller lige præcis det der står på en ønskeseddel, og det vil da også uden tvivl bringe glæde og smil hos modtageren.

Hvis man gerne vil have en gave der bliver husket lidt mere, og er lidt mere personlig, kan det dog være en god ide at søge lidt på DIY på Instagram, Pinterest eller lignende, hvor det bugner med inspirationsmuligheder. Hvis du ikke lige er helt fortrolig med begrebet DIY, så står det for Do It Yourself, og er lige ned i tendensen om at gør-det-selv gaver og produkter hitter for tiden.

Det kan være alt fra hjemmelavede vinreoler af gamle EU paller eller lignende, pallemøbler er nemlig en af tidens absolut hotteste tendenser, som man kan finde store guides til stort set overalt på nettet. En anden ting der også for alvor er begyndt at vinde frem, er hjemmelavede pyntepuder. I sig selv er pyntepuder til sofaer og lænestole naturligvis ikke noget nyt, men at man laver dem selv, og dermed giver dem et personlig touch er en lidt mere ny ting. På den måde kan man helt selv vælge hvilken type stof man vil bruge.

Generelt er det en meget stærk tendens at gaver skal være personlige, uanset om de er hjemmelavet, eller man blot har gjort sig ekstra ud af at finde noget unikt, som ikke nødvendigvis lige stod på ønskesedlen, det er nemlig ofte de ting, der bliver længst i hukommelsen.

Så bare kom i gang med at lave nogle gaver selv. Det skal dog siges, at det ikke er alle, der synes det er lige sjovt at modtage. Skal du købe til en teenager anbefaler vi eksempelvis ikke, at du selv er alt for kreativ.

Gode links.