Projekt beskrivelse

Dette indlæg er sponsoreret og betalt for af den virksomhed eller de virksomheder, der linkes til i indholdet.

Løbecykler til barnet i 3-4 års alderen er blevet utrolig populært her de seneste par år. Barnet elsker det, men det giver også familien gode muligheder for at komme nemt rundt, da barnet ikke så hurtigt bliver træt og ovenikøbet synes det er utrolig sjovt.

Køb ikke for billigt

Der er ingen tvivl om at en løbecykel vil falde i god jord ved barnet, og det vil med garanti have glæde af cyklen i mange timer. Der er et par ting som man skal være opmærksom på når man skal ud og investere i en løbecykel. En af de vigtigste faktorer er at man ikke må købe for billigt. Hvis du går for meget på kompromis med prisen, svækkes kvaliteten og det kan have fatale konsekvenser for barnet. En anden ting som er vigtigt at at cyklen kan højdejusteres. Her snakker vi både styr og sadel. Det er vigtigt at barnet kan nå jorden med begge ben, men ligeledes vigtigt at sadlen ikke er for lav, så barnets knæ støder mod jorden. Sadlen bør også være polstret så barnet føler sig tilpas. Det ligeledes vigtigt at sadlen ikke er lavet i et materiale, som suger vand, hvis man er kommet til at efterlade den ude i regnvejr.
Styret skal også kunne justeres og må heller ikke være for lavt, da barnet nemt kan få overbalance, hvis der køres hurtigt over et bump eller andet på vejen. Udover styret og sadlen, er det også en god ide at købe en løbecykel med en lav stang, så det bliver nemmere for barnet at stige af og på cyklen.

Køb cyklen online

De fleste fysiske butikker tager typisk 1-200 kr. mere for samme cykel, som f.eks kan findes billigere på nettet. En kendt og populær webshop er only4kids.dk, som har et stort udvalg af alt legetøj og legeredskaber til barnet. Webshoppen har ligeledes et af danmarks største udvalg af løbecykler og god ikke på kompromis med kvaliteten.