Dette indlæg er sponsoreret og betalt for af den virksomhed eller de virksomheder, der linkes til i indholdet.

Studietiden kan være en utroligt berigende tid – i hvert fald på alle andre punkter end det økonomiske. Der er så mange gode ideer og ting at tage til sig, mens man studerer, men det er ikke en tid, der er kendetegnet ved materielle rigdomme.

Kender du en studerende, som fortjener en rigtig god gave, så er her nogle ideer til, hvad det kunne være.

En tur i biografen

Hvem kan ikke lide at komme i biffen for at se de nyeste film? Der er noget helt særlig ved at se en film på det store lærred med den brummende surroundsound omkring sig.

For mange studerende er den høje pris på biografbilletter dog nok til at gå sulten i seng hele ugen. Derfor er et gavekort til biografen den perfekte gave.

En lækker middag

Hos mange studerende er en fin middag lig med spaghetti og pastasovs. Mange aftener er det dog kun en sølle omgang havregrød, det kan blive til. Det er ikke ligefrem en spændende spise.

Vil du derfor gerne forkæle den studerende i dit liv, så kunne du også invitere dem på en lækker middag eller give dem et gavekort til en madleverandør. Det kunne let redde dem, når de pludselig sidder midt i eksamensopgaven og slet ikke kan finde tid til at lave mad.

Høretelefoner med støjdæmper

Nu er det at studere jo også forbundet med faktisk at læse, skrive og ja, studere. Nogle gange er man så heldig, at man kan gøre det derhjemme, andre gange kan det være på et bibliotek og i desperate tilfælde kan det også være på toget på vej til skole.

Derfor er det aldrig sikkert, at man kan få ro til at fordybe sig, men det kan du være med til at give med et par støjdæmpende høretelefoner. Så undgår man at blive forstyrret.