Dette indlæg er sponsoreret og betalt for af den virksomhed eller de virksomheder, der linkes til i indholdet.

Sommeren 2020 bliver måske ikke helt som i havde regnet med. I hvert fald er der en stor sandsynlighed for, at i skal lave nye planer, hvis i havde tænkt at den skulle foregå under varmere himmelstrøg. Hvad corona virussen kommer til at betyde for sommerferien er endnu for tidligt at spå om. Der er dog meget der tyder på, at man ikke skal forvente at rejse sydpå.

Der vil derfor være rigtig mange, der kommer til at tilbringe sommeren herhjemme i Danmark. Enten i deres egne huse eller i sommerhuse rundt omkring i landet. Det betyder dog ikke, at der ikke skal plaskes med vand og leges med børnene. Derfor er den perfekte gave til hele familien (især hvis man har små børn) naturligvis en svimmingpool eller et stort badebassin. De fås i endelig mange størrelser og prisklasser, så uanset og budgettet siger 400 kroner eller du er smide alle de penge du har sparet på en tur til Kreta, så kan du finde noget der passer her.

Et par gode råd til jer der skal købe et badebassin til haven. For det første så skal i tænke på sikkerheden. Hver femte af alle drukneulykker i Danmark sker i haven. Fælles for disse ulykker er, at det ikke er blevet holdt øje. Du må altså aldrig efterlade dine små børn ved en stort badebassin, uden at du hele tiden kan se dem. Køb et badebassin der passer til deres størrelse, er det andet råd. Lad være med at købe et, hvor barnet ikke kan bunde. Dette kan man altid investere i, når barnet er blevet ældre og er blevet en habil svømmer.

Køb et i god kvalitet. Det kan godt være at 1000 kroner lyder af meget mere end 400, mens hvis det holder i en sommer i stedet for 4, er besparelsen hurtig væk. Endelig kan det være rigtig fornuftigt at investere i et med en pumpe og noget rensningsanlæg. I disse slipper du nemlig for at skifte vandet så ofte.