Dette indlæg er sponsoreret og betalt for af den virksomhed eller de virksomheder, der linkes til i indholdet.

For mange teenagere er 18-årsfødselsdagen den allerstørste begivenhed. Det er hér, man for alvor bliver voksen, og med den store dag åbner der sig en helt ny verden. Derfor er året før det store år en hovedpine for mange forældre, for hvad giver man barnet, der bare gerne vil blive 18 år?

Kørekort til bil er ikke længere til 18-årige

Dit barn er formentlig allerede fuldstændig klar over, at man nu kan begynde at køre bil allerede som 17-årig. Derfor er et kørekort til bil den oplagte gave, så den unge kan varme op til den store 18-årsdag.

At sikre kørekortet nu betyder også, at der bliver mindre pres på i tiden omkring den store fødselsdag. Så kan barnet i stedet fokusere på fejringen. For mange falder 18-årsdagen også tæt på den tid, man afslutter sin uddannelse, og så kan det blive noget bøvl at skulle rende til køretimer i tide og utide.

Læs mere om kørekort til bil her, og find ud af, om det skal være din gave til den (næsten) store dag.

Tænk frem

Hvis dit barn har planer om at flytte hjemmefra inden for de nærmeste år, er det en god idé at begynde forberedelserne nu. Mange ting kan I ikke købe, før det er tid til selve flytningen, men andre ting kan sagtens købes nu. For eksempel kan I begynde at købe tallerkener og bestik, og mange andre køkkenting kan også købes på forhånd.

I skal dog styre uden om den klassiske fejl med at købe ALT man overhovedet kunne få brug for til køkkenet, for så at finde ud af, at barnet flytter på kollegie eller i delelejlighed. Så ender det ofte med, at tingene står pakket ned på loftet i op til 10 år, og så er de ikke længere ret spændende at bruge.