Projekt beskrivelse

Dette indlæg er sponsoreret og betalt for af den virksomhed eller de virksomheder, der linkes til i indholdet.

Kender du en ryger, der gerne vil holde op? Måske endda én, der har prøvet adskillige gange? Så er e-cigaretten muligvis den helt rigtige løsning. Læs her, hvad du skal være opmærksom på, hvis du vælger at give en e-cigaret i gave.

Der er rigtig mange rygere der overvejer at skifte cigaretterne ud med en elektronisk cigaret som dem, du ser her. Det kan være et godt substitut til cigaretten, men det er ikke en god idé at skifte cigaretterne ud med en e-cigaret permanent. Meningen er, at de skal bruges til at nedtrappe for til sidst at stoppe med rygningen. Kender du en ryger, bør du derfor overveje, om e-cigaretten er et godt alternativ — og om de vil blive glade for den, selvfølgelig.

Hvilken e-cigaret skal du gå efter?

Skal du finde den bedste e-cigaret – og det skal du jo, hvis du skal give den i gave – så bør du tage hensyn til dine præferencer. Det er ikke muligt at udpege den bedste e-cigaret, for det handler i høj grad om, hvad man kan lide, samt hvilke behov man har. Det kræver selvfølgelig, at du kender lidt til det behov, personen, du vil give gaven, har. Estimér desuden hvor mange cigaretter personen ryger om dagen. Der findes heldigvis forskellige e-cigaretter, og derfor kan du med garanti også finde én, der egner sig til det behov, gavemodtageren har. Du kan altid tage kontakt til en shop, der sælger e-cigaretter, hvis du vil være sikker på, at du finder den rigtige e-cigaret.

Hvilken e-væske skal du vælge?

Det er ikke nok blot at vælge en e-cigaret. Væske skal der også til. Der findes mange forskellige slags e-væsker, og generelt er måderne, de differentierer sig fra hinanden på, ved at have et forskellige indhold af nikotin samt forskellige smage. Vælg en smag, du tror, gavemodtageren godt kan lide. De fleste kan eksempelvis godt lide æble, hvorfor dette er en særdeles populær væske. Du finder et stort udvalg af e-væske her, som du kan bruge til inspiration.