Projekt beskrivelse

Dette indlæg er sponsoreret og betalt for af den virksomhed eller de virksomheder, der linkes til i indholdet.

7. september afholdte Apple deres længe ventende Keynote event i San Francisco, hvor den nye iPhone 7 blev præsenteres. Telefonen kommer ikke til at koste mere en den tidligere iPhone, man får ovenikøbet mere for pengene, da den mindste model nu er 32 GB, og altså koster det samme som iPhone 6s 16GB, da den blev lanceret.

Siden Apple lancerede deres første iPhone for nu 10 år siden, har iPhone uden tvivl været den mest solgte telefon nogensinde. Der findes ikke mange hjem, hvor ikke mindst et af familiemedlemmerne enten har eller har haft en iPhone. Forventningerne til den nye iPhone 7 er ikke anderledes end de tidligere lanceringer. iPhone 7 forventes af blive en topseller og det er ikke uden grund. Telefonen er fyldt med alle de nyeste specifikationer, bl.a. lynhurtig processor, et af de bedste kamera på markedet og ikke mindst der helt fantastiske design.

Sammenlign priser før du køber

At købe ny mobiltelefon kan ofte være en jungle og de forskellige teleselskaber lokker med en masse fordele, som ofte er unødvendige. Det er dog tit en fordel at købe en ny telefon med et abonnement, da teleselskabet giver en del rabat på telefonen. Rabat på telefonen siger man sjældent nej til, men en at de andre fordele, som også engang imellem kan være følge med ved at tegne et abonnement, kan være en forsikring på telefonen. Denne forsikring er fuldstændig uafhængig af jeres nuværende forsikring, hvor man ofte har forsikret bilen, huset, børnene osv. Det vil sige, at hvis skaden sker og telefonen går i stykker, påvirker det ikke din nuværende forsikring, og din præmie vil altså ikke kunne stige, på grund af det. Dog skal det siges at ved disse mobilforsikringer, altså er en selvrisiko på x antal kroner. Du kan sammenligne priser på den nye iPhone 7, og abonnementer på telepristjek.dk, som har mere end 50 abonnementer de sammenligner med og altid de nyeste telefonmodeller.