Dette indlæg er sponsoreret og betalt for af den virksomhed eller de virksomheder, der linkes til i indholdet.

Har din kæreste, mor, veninde, søster eller en anden kvinde, du holder af, snart fødselsdag? Så går du måske og tænker over, hvad du skal give hende. Det kan nemlig være svært at finde den helt perfekte gave, der fejer benene væk under hende. Derfor er der her samlet tre forslag til, hvordan du kan forkæle hende lidt ekstra.

Selvforkælelse

De fleste kvinder sætter pris på skønne produkter, der kan pleje krop og sjæl lidt ekstra. Giv hende følelsen af en luksuriøs hjemmespa-oplevelse med produkter fra den milde og allergivenlige hudplejeserie Eucerin. Bag hudplejeprodukterne ligger  grundig forskning og innovativ produktudvikling, og Eucerin har i en lang årrække forebygget og løst en række hudproblemer. Plejende produkter som disse vil helt sikkert modtages med kyshånd.

Hjemmelavede gaver hitter

Hvis gavebudgettet er en smule stramt, eller hvis du foretrækker at give meget personlige gaver, kan du lave din helt egen. Hvis du er skrap ved en symaskine eller med en hæklenål, kan du lave et unikt og dekorativt element. Alle værdsætter en gave, som giveren har lagt tid og kræfter i, og det har en langt større værdi end noget beløb. Fordelen ved at lave din egen gave er desuden, at du kan tilpasse den til hendes interesser og smag, og på den måde kommer gaven til at afspejle, at du kender hende godt.

En på opleveren

Du kan også vælge at bevæge dig væk fra de materialistiske og håndgribelige gaver og i stedet berige hende med en oplevelse. Ligesom en hjemmelavet gave, er der noget helt specielt over at få en oplevelse i gave. Man får ikke en fysisk ting, men i stedet et dejligt minde, som man kan holde fast i mange år frem i tiden. Oplevelsen kan være alt fra en dejlig middag ude eller hjemme til en dag i et sommerland med vilde rutsjebaner og store is. Det er helt op til dig – du ved jo, hvad hun godt kan lide.