Dette indlæg er sponsoreret og betalt for af den virksomhed eller de virksomheder, der linkes til i indholdet.

Står du og skal finde ny mobil i det kommende år, så læs med her, hvor vi giver vores bud på de tre topmobiler i 2017. Så står du og skal til konfirmation, måske dit livs udkårne fylder rundt, eller måske står du og skal forkæle dig selv.

Iphone 7 – Det sikre valg

Det sikre valg, når det kommer til mobiltelefoner, er Apples iPhone 7. Stilren, velkendt, effektiv og usigeligt driftssikker. Den nyeste model er som altid hurtigere, har bedre kamera og så kan den virkelig ikke matches i hastighed. Vil du læse mere om telefonen, kan du se anmeldelse af iPhone her. Der rygtes allerede nu en iPhone 8, som kommer til at have kant-til-kant skærm, bedre kamera, og så får den angiveligt ny verifikations-teknologi. Rygterne vil vide, at kameraet får iris-scanner, at skærmen kan scanne fingeraftryk, og at den nye store skærm vil indeholde en helt ny teknologi til at verificere ejeren af telefonen.

LG G6

LG har gennem de seneste år lanceret flere store smartphones, og de vil i 2017 angiveligt komme med endnu en topmodel, som kunne være værd at vente på. LG opgør deres telefoner i to standard, hvor Premium-modellerne virkelig tager kegler. LG G6 bliver angiveligt en vandtæt smartphone med fokus på sporing af brugerens sundhed. Som vi kender det fra blandt andet fra Apple, så bliver sundhedsmåling det helt store i 2017. Smartwatches, Virtual Reality-devices bliver en integreret del af LG G6, og skulle give den helt store oplevelse for brugere, som vil have styr på dem selv og deres hverdag. Skærmen får en opløsning på 4K, får en processor der har otte kerner og får hele 5 gb ram. Det bliver altså et device, som er stærkere end den gennemsnitlige bærbare computer. Og det kan traditionelt set være et problem i forhold til mobilens batteri, derfor siger rygterne, at LG kommer med et imponerende batteri.

Microsoft Surface Phone

Microsoft har længe har svært ved at finde ud af, hvilket ben de skulle basere deres forretning på. Deres forfejlede køb af Nokia har virkelig givet ridser i lakken, men rygterne vil vide, at Microsoft barsler med en ny mobil, som vil feje benene væk under konkurrenterne. Efter deres store succes med Surface tablets, som for alvor har skabt et nichemarked for forretningsfokuserede tablets, så skulle de angiveligt være på vej med egen telefon.

Telefonen vil blive en naturlig del af Microsofts software-univers, og vil blive en stærk støtte i det daglige arbejde for virksomheder, som baserer deres forretning på Office-produkter. En helt ny chip fra Intel vil være kernen i smartphonen, som ventes klar ultimo 2017.