Dette indlæg er sponsoreret og betalt for af den virksomhed eller de virksomheder, der linkes til i indholdet.

Mange af os danskere har kæledyr. De fleste foretrækker hunden, imens katten ligger på en solid andenplads over det mest foretrukne kæledyr. Ofte regner ejerne kæledyret som værende et medlem af familien, og derfor er det også helt oplagt, at man forkæler sit kæledyr ekstrameget, når det fylder år. Man bør selvfølgelig forkæle dyret hele året rundt, men derfor kan man godt give lidt mere opmærksomhed, når det har fødselsdag. Derfor får du herunder et par gode forslag til, hvad du kan give til dit kæledyr, når det fylder år. Vi har opdelt kategorierne efter om det er en kat, en hund eller et andet kæledyr.

 

Gave til hunden

Omkring 450.000 familier har hunde i Danmark. Det er mange, og hunden er da også det kæledyr, der er flest danskere, der har. Men hvad giver man egentlig hunden i gave, når den har fødselsdag, eller skal forkæles lidt ekstra? Der findes mange ting, man kan give, og det afhænger selvfølgelig af hundens alder samt dit budget.

  • Kødben — Alle hunde elsker kødben. Uanset alder. Derfor er det en god og forholdsvist billigt gave, som hunden med garanti vil værdsætte. Tag ned til den lokale slagter og købe et stort kødben, som du kan give din hund i gave.
  • Ny hundekurv — Hunden bruger lang tid i sin kurv. Især når den er kommet lidt op i alderen, har den mere brug for et godt sted, hvor den kan ligge og slappe af. Du kan finde et stort udvalg af hundekurve her.
  • Legetøj — Hunden elsker at lege, og derfor er det en god idé at købe et nyt stykke legetøj i ny og næ. Eksempelvis når hunden har fødselsdag. Det kommer dog an på alderen, om hunden gider at lege. Køb derfor en frisbee, en bold eller noget tredje, som din hund godt kan lide at lege med.

 

Gave til katten

Antallet af familier, der har katte som kæledyr, er 370.000. De ligger altså lige bag hunden, men ofte har kattefamilierne mere end én kat. Hvad giver man sin kat i fødselsdagsgave? Der er mange muligheder — eksempelvis:

  • Et nyt kradsetræ —Katte hvæsser kløer i møblerne. Det har de ikke godt af, og derfor gør du også dig selv en tjeneste, hvis du køber et kradsetræ til katten.
  • Aktivitets legetøj — Der findes mange former for legetøj, som man kan købe til katten. Køb eksempelvis en Fun Circle, som er stykke legetøj, der træner kattens fysiske og psykiske færdigheder. Den er velegnet til ældre og svagere katte, og har forskellige muligheder på begge sider.
  • Byg en kattelem — Har du ikke en kattelem i forvejen, så vil det med garanti være et hit for katten. Det gælder selvfølgelig kun, hvis du bor i hus. Desuden er det heller ikke en god idé, hvis du bor til leje, da du skal købe en ny dør, når du flytter. Men har du eget hus med have, så er det en fremragende mulighed. Og så slipper du også for at lukke katten ud og ind.

 

Har du flere forslag til, hvad man giver sit kæledyr i gave? Vi hører gerne fra dig.