Dette indlæg er sponsoreret og betalt for af den virksomhed eller de virksomheder, der linkes til i indholdet.

Hvis du kender en, der skal have en gave, så får du et par gode råd til, hvad du kan give, her. Der findes nemlig mange ting, som det ikke er alle, der ved, at de ønsker sig. Sådan er livet, men det kommer jo én til gode; din  fashionable vendinde, der ikke ønsker sig noget. Er du på herrens mark, når det kommer til at udvælge gaveidéer? Så får du et par fantastisk fede tips til, hvordan du rent faktisk skaber glæde, selvom du har modtaget et blankt stykke papir i stedet for en ønskeseddel.

#1: Et par bamsestøvler

En rigtig fashionista har et stort skab, hvor der altid er plads til et par støvler mere. Du går med garanti ikke galt i byen, hvis du købet et par fede bamsestøvler. De er nemlig for alvor tilbage i modebilledet, og der er ingen, der bliver kede af at få sådan et par. De kan købes her. Tilmed til en utroligt favorabel pris.

#2: En flot plakat

Okay, kender du nogle, der ikke har plads til mere på væggen? Det er de færreste, der kender nogle, der simpelthen ikke har et stykke bart væg tilbage, der kan dekoreres med en fed Tintin-plakat. Er du i tvivl om, hvad du skal købe? Så kan du jo søge på nettet efter ‘fede plakater’ eller noget i den stil. Pointen er bare, at hvis den er flot nok, den plakat, du køber, så vil du med garanti give en værdifuld gave, der kan tjene til øget livskvalitet mange år ud i fremtiden.

#3: En tur i byen

Hvis ovenstående forslag ikke vil komme til at skæppe i ‘glædes-kassen’, så kan du altid give en tur i byen. Alle kvinder, der elsker fashion, elsker at vise sig frem i byen. Det er helt vildt fedt, for man får så mange opmærksomme blikke, der bare savler efter ens fashion. To fluer med ét smæk; misundelige blikke og masser af drinks.