Dette indlæg er sponsoreret og betalt for af den virksomhed eller de virksomheder, der linkes til i indholdet.

Der er stort fokus på rygning, for tiden, da flere og flere har fået øjnene op for, hvor skadeligt rygning kan være for kroppen. Der opleves derfor en kraftig stigning af folk, som godt kunne tænke sig at stoppe med at ryge. Det kan dog være en svær proces for mange, da det kan være svært at kvitte smøgerne, fra den ene dag til den anden. Der findes dog alternative løsninger, som kan hjælpe en i hele overgangen.

E-cigaretter er for alvor kommet på markedet

Hvis man godt kunne tænke sig at give en gave til en ryger, som går med tanker omkring at kvitte cigaretterne, kan en e cigaret være en god gave. E cigaretter er for alvor blevet populær ved mange rygere, da man slipper for den dårlige lugt, og man kan selv bestemme smagen igennem e væske, som skal tilføres e cigaretten. Find forskellige smagsvarianter af e væske her.

Vis din støtte til personen

Selvom det kan være svært at pakke ind, er det vigtigt, at give støtte til personen som gerne vil stoppe sit rygeforbrug. Det kan være svært at stå alene, hvis man ønsker at kvitte smøgerne. Mange oplever tilbagefald i processen, og her er det vigtigt, at man kan give sin støtte, så de ikke opgiver kampen for at droppe cigaretterne. Sørg derfor at støtte personen og hele tiden være opmærksom på at han eller hun ikke er alene i hele processen.

Giv gaver ved delmål

Hvis man ønsker at give gaver til en, som godt kunne tænke sig at droppe cigaretterne. Kan det være en god ide at give gaver ved delmål, så personen har noget at se frem til. Disse delmål kan f.eks. være, når personen ikke har røget i en måned, og to måneder, osv. Det kan også være med til at gøre hele oplevelsen sjov for personen, da han eller hun hele tiden har noget at se frem til.