Dette indlæg er sponsoreret og betalt for af den virksomhed eller de virksomheder, der linkes til i indholdet.

Som overskriften lyder, giver vi dig i dette indlæg en gave idé som kan bruges til konfirmationen, brylluppet og jubilæet, vel og mærket til det kvindeligevæsen. Det findes ikke mange genstande som kan gives i alle disse anledninger, men det er vi ikke i tvivl om at denne gave kan – læs med her.

Det er selvfølgelig marguerit øreringen der er tale om. Margueritten er blevet kendte som et velset smykke, både blandt den ældre og yngre del af befolkningen. Georg Jensen marguerit-serie er et af de mest kendte danske designs som ligeledes har været populært i hele verden, i mange år. Selve designet margueritten, altså blomsten, har været en klassiker i Danmark siden 1940, hvor Georg Jensen forærede Dronning Ingrid det som smykke, i forbindelse med hun fødte vores nuværende dronning Margrethe. Som barn, blev vores dronning kaldt “Daisy”, som en af smykkeserieerne fra Georg Jensen hedder idag.

Den rigtige gave, til den rigtige anledning

Der findes rigtig mange udgaver af margueritsmykkerne, og Georg Jensen er bestemt ikke de eneste, der fremstiller dem. Når man ser et margueritsmykke, tænker man ofte det er Georg Jensen og man betvivler andre producenter for at lave kopier af margueritsmykkerne, men det er det ikke. Der kan ikke tages patent på margueritten, selvom Georg Jensen ville ønske det. Georg Jensen var dog nogle af de første som designede smykker med margueritten og bliver derfor kaldt den originale designer af smykkerne.

Ung som gammel kan bærer margueritten

Margueritsmykkerne er enkelte og stilfulde i designet og giver vis klasse og elegance til ethvert look. Det klæder både den yngre og ændre dame og kan sættes sammen med både hvide, blonder og det klassiske, sorte look. Den er med andre ord perfekt til den danske stil, og det er derfor, så mange danskere ejer et margueritsmykke. Hvis du vil være populære ved værdinden ved enten konfirmationen, brylluppet eller jubilæet, kan du med fordel overraske hende med disse smykker.