Dette indlæg er sponsoreret og betalt for af den virksomhed eller de virksomheder, der linkes til i indholdet.

Julen er netop overstået og mange har sikkert fået en gave fra deres arbejdsplads. Det kan ofte væres svært at finde på en gave som tilfredsstiller alle, især, hvis man er en stor virksomhed med mange forskellige typer af mennesker. Vin, chokolade, blomster er blandt klasikkerne, selv om vin efterhånden er politisk ukorrekt flere steder. Så er der gavekortet, hvor man selv kan købe noget i en konkret butiks eller måske helt frit blandt utallige butikker (måske lidt upersonlig gave, vil mange mene).  og endelig så er de dem dem som tænker helt anderledes og giver lidt mere specielle gaver.

 

Firmaevents til gavn og glæde for alle

Flere firmaer holder måske ikke så mange fester eller events og derfor er de begyndt at give et firmaevent som julegave eller som bonus i andre sammenhæng.
Fordelen at naturligvis at medarbejderen får en spændede og sjov oplevelse og sikkert lækker mad og godt selvskab.

Firmaet får gladere medarbejdere med bedre sammenhold og mulighende for at ryste folk endnu mere sammen på kryds og tværs af afdelinger.
En firmaevent som gave kan godt indeholde flere aktiviteter som er relateret til virksomheden. Der er f.eks. mange virksomheder som bruger firmaevents til at lave brainstorming til kreative marketingsprojekter. Det er på den ene siden arbejde, men hvis man vinkler det rigtigt, så er det både morsomt og godt for sammenholdet, men man på denne måde formår at sammensmelte teambuilding og socialt samværd. Det kan være noget at en kunst at få de to ting til at g op i en højere enhed og så skal man selvfølgelig også sørge for at der er noget “almindeligt” socialt hygge bagefter, hvor deltagerne føler at de bliver forklælet, gerne med et overdådigt festmåltid. Det kræve en del forberedelse, men heldigvis kan man få et erfarent eventbureau til at arrangere eventet, så man at sikret af et blive en stor succes.