Dette indlæg er sponsoreret og betalt for af den virksomhed eller de virksomheder, der linkes til i indholdet.

Hvis man kender nogen, der har mange projekter der skal laves, om det så er køkkenet der skal males, haven der skal ordnes, eller en terrasse der skal slibes, kan det være en rigtig god ide at give din tid i gave. Der er rigtig mange, der har svært ved at spørge om hjælp, selvom de har brug for det.

Ved at give et “gavekort” til din tid, siger du samtidig også, at du gerne vil bruge tid sammen med dem, så på den måde er det en af de mest personlige gaver man kan give. Hvis det nu eksempelvis er til maling, kan man altid spæde lidt til og vælge også at købe noget maling og lave gavekortet som en del af dette (du kan købe billigt maling her).

Som sagt er det svært for nogen at bede om hjælp, og det er ofte dem der har mest brug for det, der også har sværest ved at spørge om hjælp og får dårlig samvittighed over at skulle bede om noget.

Vi kender nok alle dem, der er lige gode nok til at spørge om hjælp lidt for ofte, uden nødvendigvis at tilbyde så meget den anden vej. Det er ikke de typer, man skal give et gavekort til sin arbejdstid.

Man skal altid kun tilbyde dette, til dem man rent faktisk har lyst til at hjælpe, men gør man det, vil det helt sikkert udløse glæde, og så er det ovenikøbet en billig gave, hvis man kigger rent på kroner og øre.