Dette indlæg er sponsoreret og betalt for af den virksomhed eller de virksomheder, der linkes til i indholdet.

Mobiltelefonen er uundværlig for mange personer, og de fleste voksne mennesker har en mobiltelefon i dag. Flere og flere børn ser frem til dagen hvor de må få deres første telefon, og det er for mange familiers vedkomne omkring skolestart. En mobil til barnet som er omkring skolestartsalderen, behøver ikke koste en formue. En iPhone 5C eller en Samsung A3 ville være gode bud. Læs med her, og bliv guidet gennem mobil junglen og købe mobiltelefonen til den rette pris.

På mange børns ønskeseddel står mobiltelefon øverst, i hvert fald i 5-6 års alderen. Her er det for de fleste familiers vedkomne også tiden hvor de lader barnet få deres første mobil. Men hvordan gøres det billigst? Før i tiden kunne man blot købe et taletidskort, som man tankede op efter behov. Men i dag hvor telefonerne går på internettet og de fleste spil har en opkobling til nettet, er et taletidskort ikke tilstrækkeligt. Derimod skal barnet have et abonnement, hvor der er data inkluderet, og så den pågældende data er opbrugt, går hastigheden ned og bliver langsomt. Måneden efter starter dataen op igen, og der er muligt at surfe med fuld hastighed. Mange af sådanne abonnementer tilbydes af store teleselskaber, som Telenor, TDC, Telia og 3. Her er det ofte en fordel at samle alle familiens abonnementer og dermed opnå familierabat.

Behold familie abonnementet og køb telefonen uden abonnement

Der kan spares mange penge på at købe telefonen uden abonnement og beholde familie abonnementet. En god idé kan være at købe telefonen brugt, på diverse brugt handelssider eller købe telefonen på nettet uden abonnement. De dedste tilbud på telefoner uden mobilabonnement, findes på mange af nettes mobilsamligningssider, og her er mobilkunden.dk et godt bud. her findes en overskuelig oversigt over diverse modeller, og priser der på. Det er ligeledes muligt sammenligne mindsteprisen på telefonen, hvis du vil købe med abonnement, sammen med prisen på telefonen uden abonnement.