Dette indlæg er sponsoreret og betalt for af den virksomhed eller de virksomheder, der linkes til i indholdet.

Når en fødselar når op i årene, kan det godt knibe med gaveønskerne. De ønsker som man nu har, er ofte ret dyre, og hvis de ikke er det, køber man ofte tingene med det samme. Men hvad skal man give en fødselar som ikke ønsker sig noget? Vi giver 3 gode bud på oplevelsesgaver som er populære, læs med her.

Vil du give en gave som vil kunne huskes i længere tid, bør du give en oplevelsesgave. Der findes mange forskellige former for oplevelsesgaver og det er meget individuelt for den enkelte person, hvad der falder i god jord. For nogles vedkommende er et faldskærmsspring drømmegaven, for andre hadegaven. Det naturligtvis vigtig at du nogenlunde ved at fødselaren er til. Her har vi givet 3 gode bud på oplevelsesgaver, som vil falde i god jord ved de fleste.

3 gaveideer

Idé nummer 1. Lær noget nyt – Windsurfing

Med et 3 timers windsurfing kursus får fødselaren mulighed for at prøve kræfter med denne spændende sport og får mulighed for at prøve det af. Man vil blive undervist i diverse øvelser og få de grundlæggende teknikker på plads. Du med med dette 3 timers kursus blive trænet over halvdelen af tiden på vandet.

Idé nummer 2. En luksus middag for 2 personer

En middag for 2 personer koster som regel omkring 500 kr., hvilket er et budget mange kan være med på. Der vil så ikke være drikkelse med, da vin til maden ofte er ret dyrt. Men det vil være en gave som rigtig mange sætter pris på, da det ofte ikke er noget man har tid til i en stresset hverdag. Derfor er det en dejlig måde at blive forkælet på.

Idé nummer 3 Weekendophold for 2 personer

Find et af de smukke hoteller rundt omkring i danmark book en pakke med morgen, middag og aftensmad inkluderet. På nogle hoteller er det omgivelserne som er i centrum, andre er det forskellige wellness oplevelser. Er weekendophold kan hurtigt gå hen og koste et par tusind, så en enkelt overnatning kan også være en mulighed