Dette indlæg er sponsoreret og betalt for af den virksomhed eller de virksomheder, der linkes til i indholdet.

Dette er noget, man nok godt kan komme lidt i klemme for i disse ligestillingstider. Vi kommer dog ikke uden om, at det i langt de fleste danske hjem er kvinderne der står for langt størstedelen af rengøringen, madlavningen, vasketøj og det huslige generelt. Mænd er blevet bedre til at blive en del af hjemmets opgaver, men det er stadig kvinderne der tager det tunge læs.

Julen nærmer sig, og for mange mænd er det forbundet med hovedbrud om hvad gaven til deres udkårne, nu skal være. Det er her, at man skal være opfindsom, og prøve at finde noget, der falder i god jord, og som skaber glæde. At give gaver handler om at gøre nogen glade, og det kan være svært at finde op noget.

Et anderledes bud på en gave kunne være rengøringshjælp i et år. Det er naturligvis en gave, der stikker lidt til kønsrollerne, og som KAN blive taget ilde op, det kan derfor handle om at pakke det ind på en lidt anden måde. Du kan eksempelvis hyre et rengøringsfirma som dette, og sammen med den oplysning lave et lille regnestykke. Det kunne være noget lignende:

“Hermed får du rengøring af hjemmet hver uge i et år, på den måde sparer du i hvert fald et par hundrede timer, og dem vil jeg gerne tilbringe med dig i Paris.” – det er naturligvis en gave der sætter visse krav i forhold til budgettet, da det er en gave, der hurtigt løber op i rigtig mange tusinde. Når du først har fået et lidt stikkende blik, kan du dog også være sikker på, at det er en gave, som vil skabe kæmpe glæde.

Alle elsker at få ekstra tid, og de fleste elsker også at rejse, så hvis budgettet tilllader det, så var der hermed et godt bud på årets julegave.