Dette indlæg er sponsoreret og betalt for af den virksomhed eller de virksomheder, der linkes til i indholdet.

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det er ved at være tid til at skulle komme i sit opfindsomme hjørne og finde på gaver i alverdens forbindelser. Der er naturligvis julegaverne, hvor der skal gives et væld af gaver, men her er der heldigvis ofte ønskesedler man kan holde sig til, så man ikke skal finde på noget.

I julen er der også også mange andre anledninger, hvor gaver er på sin plads. Det kan eksempelvis være alt fra pakkespil til værtgave til en af de mange julefrokoster, som mange af os skal til i løbet af den kommende måneds tid.

Herunder finder du en række gode forslag til gaver til de forskellige ting.

Pakkespilsgaver

En af de sværeste discipliner er at finde gode gaver til pakkespil. Ofte skal det være gaver til 20-30 kroner, og hvad kan man egentlig få for den slags penge, der kan bruges til noget. Tænk lidt alternativt og køb noget, der enten får et smil på læben, eller som rent faktisk er brugbart. Hvis det er en voksen julefrokost uden børn eller alt for gamle til steder, så køb kondomer med smag (som disse), det er en sikker vej til et billigt grin fra modtageren, og hvem ved, måske kan de allerede bruges samme dag 🙂

Værtsgaver

Når man kommer som gæst i andres hjem er det altid god stil at tage en gave med. Man skal købe noget der viser at man værdsætter det arbejde de har lagt for dagen, men man skal samtidig ikke købe noget der er alt for dyrt, da det kan virke ubehageligt at modtage en for stor gave. De sikre hit er her stort set altid en god flaske rødvin eller to, blomster eller chokolade. Klassiske ting, men de er klassiske fordi de stadig holder.