Dette indlæg er sponsoreret og betalt for af den virksomhed eller de virksomheder, der linkes til i indholdet.

Det er ikke altid let at finde ud af, hvordan børneværelset skal indrettes. Hvad mangler de små purker til deres fødselsdag. De fleste køber ting til børneværelset løbende, da det gerne skal følge de forskellige trends.
En ting, som sjældent bliver umoderne, er designermøbler. De holder både deres værdi og status igennem årene. Der skal næsten en skandale til fra designerens side, før det ikke er et hit i de fleste hjem.

Børnedesign er det nye

Selvom det måske kan virke fjollet eller ligegyldigt, så ser vi flere og flere købe designermøbler til deres børn. Især den kendte By KlipKlap stol er et hit blandt børnefamilierne. Det er en stol, der kan indgå i de fleste hjem, da den fås i flere forskellige farver. Den kan indgå i de flestes indretning, da den er elegant og har nogle tidsløse former.

Det er en god idé at huske på, at børn ikke altid er de mest renlige mennesker. Derfor skal man nogle gange vælge sine gaver med omhu. Gaven skal nemt kunne rengøres. Denne By KlipKlap stol kan tørres af med lidt lunkent vand blandet med neutralt opvaskemiddel. Så forsvinder pletterne ganske let.
Derudover er det en god idé at finde en gave, der kan genbruges af et barn nummer 2 eksempelvis.

Giv stolen i gave

Gaven er ideel at give til en fødselsdag. Skal du eventuelt til din nevøs eller nieces 2 års fødselsdag, så er denne gave et godt bud. Det er ikke kun barnet, der bliver glad for sin nye stol enten i stuen eller på børneværelset. Forældrene bliver formentlig også glade for den meget flotte gave. Stolen er ikke kun elegant, den er også yderst komfortabel at sidde i. Derfor er den ideel til at placere foran et lille TV på børneværelset.

Du kan se de forskellige farver på den omtalte By KlipKlap stol her.